Trend: winterkindeke? decemberviering!

geplaatst in: Actueel | 0

Kerst gaat in de ban: de NPO vervangt kerstviering door decemberviering en een Amsterdamse school vervangt het kerstdiner door een winterdiner. Je kunt veel zeggen van de multiculturele samenleving, maar ze leidt wel tot een exuberante uitbreiding, eh verandering van onze taal. ☻

mediacourant

kerstwinterattribuut, kerstwinterbal, kerstwinterblues, kerstwinterboek, kerstwinterboodschap, kerstwinterboom, kerstwinterboomartikel, kerstdecemberboombal, kerstwinterboter, kerstwinterbrood, kerstwintercactus, kerstwintercantate, kerstwinterconcert, eerste kerstwinterdag, tweede kerstdecemberdag, kerstwinterdienst, kerstwinterdiner, kerstwinterenen, kerstwinterengel, kerstwinterening, kerstwinteretalage, kerstdecemberevangelie, kerstwinterfeest, kerstwintergala, kerstdecembergave, kerstwintergedachte, kerstwintergratificatie, kerstwintergroen, kerstwintergroep, kerstwintergroet, kerstwinterhuisje, kerstwinterig, kerstwinterkaart, kerstwinterkilo, kerstdecemberkind, kerstwinterkindeke, kerstwinterklok, kerstwinterklokje, kerstwinterkoek, kerstwinterkrans, kerstwinterkransje, kerstwinterkribbe, kerstwinterkring, kerstwinterlied, kerstwinterlint, kerstwintermaal, kerstwintermaand, kerstwinterman, kerstwintermarkt, kerstwintermenu, KerstWintermis, kerstwintermorgen, kerstdecembermuts, kerstwinternachtdienst, kerstwinternachtmis, kerstwinteroratorium, kerstwinterpakket, kerstwinterpot, kerstwinterpudding, kerstwinterrapport, kerstwinterreces, kerstwinterrol, kerstwinterroos, kerstwintersfeer, kerstwinterspel, kerstwintersprookje, kerstdecemberstaaf, kerstwinterstal, kerstwinterstemming, kerstwinterster, kerstwinterstol, kerstwinterstress, kerstwinterstronk, kerstwinterstukje, kerstwintertaart, kerstdecembertijd, kerstwintertimp, kerstwintertoespraak, kerstwintertooi, kerstwintertulp, kerstwinteruitzending, kerstwintervakantie, kerstdecemberverhaal, kerstwinterverlichting, kerstwinterversiering, kerstwintervertelling, kerstdecemberviering, kerstwintervoetbal, kerstwintervoorstelling, kerstwintervuur, kerstwinterweek, kerstwinterweekend, kerstwinterweer, kerstwinterwegge, kerstwinterwens, kerstwinterzegel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *