een heel apart gevoel van binnen

geplaatst in: Geen categorie, Muziekidioom | 0

‘Een heel apart gevoel van binnen.’ Vóórdat Corry Konings in 1976 de hit scoorde waaruit deze woorden afkomstig zijn, hadden men nog geen ‘heel apart gevoel van binnen. In de jaren na de release van het nummer ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen wordt ‘heel apart gevoel van binnen’ echter een gevleugelde uitdrukking in de Nederlandse taal. Maar wat betekent deze uitdrukking?

Ton den Boon vertelde er het volgende over in het programma Volgspot:

 

Een heel apart gevoel van binnen / audiofragment bij Volgspot

 

Het hele verhaal achter ‘Een heel apart gevoel van binnen’ is te lezen in het boekje En ieder zong zijn eigen lied, dat via de boekhandel te bestellen is, maar ook bij Bol.com en via onderstaande link rechtstreeks bij de uitgeverij.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *