de rook om je hoofd

geplaatst in: Muziekidioom | 0

In 1968 (en later in 1972) bracht Boudewijn de Groot het nummer ‘Als de rook om je hoofd is verdwenen’. Decennia later wordt ‘als de rook om je hoofd is verdwenen gebruikt als metafoor voor: als je het (weer) helder ziet.

Ton den Boon vertelde er het volgende over in het programma Volgspot:

De rook om je hoofd / audiofragment bij Volgspot

Ton den Boon vertelde er het volgende over in het programma Volgspot:

Het hele verhaal achter ‘Als de rook om je hoofd is verdwenen’ is te lezen in het boekje En ieder zong zijn eigen lied, dat via de boekhandel te bestellen is, maar ook bij Bol.com en via onderstaande link rechtstreeks bij de uitgeverij:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *